ABOUT علت بیماری پروانه ای در کودکان

About علت بیماری پروانه ای در کودکان

About علت بیماری پروانه ای در کودکان

Blog Article

اپیدرمولیسیس بولوسا، گروهی از بیماری های نادر است که باعث آسیب پذیر شدن پوست و ایجاد تاول می شوند. ممکن است تاول ها در واکنش به جراحات جزئی، حتی از گرما، مالیدن و یا خراش، ظاهر شوند.

متداول‌ترین نوع بیماری، بیماری پروانه‌ای ساده می‌باشد که در آن لایه خارجی پوست درگیر می‌شود و اغلب روی کف دست و پا تاثیرگذار است.

کپی بخشی از مطالب سایت (و نه کل مطلب) جهت رفرنس دادن، فقط با قراردادن لینک مستقیم به سایت نی نی کده مجاز است. طراحی توسط ماکرومدیا

تاب‌آوری چیست و چگونه می‌توان برای زندگی بهتر آن را تقویت کرد

قبلیپست قبلسندروم گیلن باره چیست؟ علت، علائم، تشخیص و درمان

اگر این ماده گم شود یا کار خود را به خوبی انجام ندهد، لایه های پوست به درستی به هم متصل نمی شوند. 

برای افرادی که دچار بیماری پروانه‌ای شده‌اند، درمان ویژه‌ای وجود ندارد و اغلب با گذشت زمان این بیماری درمان می‌گردد و فروکش می‌کند.

بیماری پروانه‌ای هیچ درمانی ندارد، هرچند ممکن است افراد مبتلا به شکل‌های خفیف با افزایش سن بهبود پیدا کنند و هدف از اقدامات درمانی بهبود تاول‌ها و پیشگیری از ایجاد تاول‌های جدید است. 

ممکنه نارسایی های دیگر یا حتی انسداد روده باشه و بسیار مهم است که خیلی سریعتر متوجه آن بشید و اقدامات لازم رو پزشک انجام بده.

با این حال، بسیاری از افراد مبتلا ترجیح می‌دهند از هیچ پانسمانی استفاده نکنند. باید مراقب بود تاول پوستی به دلیل فشار لبه‌های پانسمان بیماری پروانه ای پوست ایجاد نشود.

در صورت وجود دل درد، یک پزشک باید نوزاد را معاینه کند تا در صورت وجود علائم بیماری های دیگر، آگاه شوید

حادثه‌ی ریزش ساختمان در آبادان که اخیرا اتفاق افتاد، یکی از حوادث بزرگی بود که به دلیل سودجویی عاملان آن اتفاق افتاد. فرض کنید فردی که ناظرساختمان بود، با وجدان و شرافت‌کاری خود، از ساخت چنین ساختمانی جلوگیری می‌کرد؛ در این‌صورت هرگز چنین اتفاقی رخ نمی‌داد.

داشتن پیشینه خانوادگی ابتلا به بیماری پروانه‌ای عامل خطر اصلی به منظور بیشتر شدن شانس ابتلا به این بیماری می‌باشد.

مشکلات تغذیه‌ای: ایجاد تاول در دهان باعث اختلال در خوردن، سوء تغذیه و کم خونی (مانند کم خونی ناشی از فقر آهن) می‌شود، همچنین مشکلات تغذیه نیز می‌تواند باعث تاخیر در بهبود زخم و عقب ماندگی رشد در کودکان شود.

Report this page